

آشپزی کردن، جز علاقه مندی های بسیاری از کودکان است، بچه ها دوست دارند در کنار مادرشان در حین آشپزی کردن بایستند و گاهی هم قسمتی از کار را آنها انجام دهند، آشپزی کردن با کودکان کمی زمان میبرد و به صبر و حوصله زیادی نیاز دارد، اما مزایای بیشماری به همراه خواهد داشت.
مشارکت کودک درکارهای آشپزخانه، به او هیجان و احساس مهم بودن و تأثیرگذار بودن میدهد، نقطهای که جهش او به سوی توسعه شخصیّت و هماهنگ شدن با جامعه اطرافش را فراهم میکند. مشارکت در آشپزی باعث افزایش اعتماد به نفس او میشود. در حین آشپزی، کودک اصول سلامتی و بهداشت را فرا می گیرد. مفاهیم اولیه علمی را از نزدیک مشاهده میکنند. آنها درمی یابند که مواد غذایی چگونه در زمان پخت تغییر میکنند، مانند تبخیر، ذوب شدن، شناور شدن و انجماد و… کودک با دیدن تغییر در مواد اولیهای که در تهیه غذا استفاده میشود، علم شیمی و تغییر مواد را میآموزد. با کم و زیاد کردن پیمانه ها مفهوم اندازه گیری را درک می کند، و بسیاری از آموزه های نهفته در حین کار که هیچ وقت فراموش نمیشود و از بارها و بارها درس دادن و آموزش مستقیم، تاثیرش بیشتر است.
آشپزی کودک یک روش موثر برای رفع عادت بد غذایی اوست. زمانیکه کودک در تهیه غذا و آشپزی مشارکت دارد، میل بیشتری به خوردن غذا پیدا میکند.
کارگاه آشپزباشی در 4 جلسه با آیتم های خوشمزه و آسان (میوه آرایی، دسر و شیرینی، فینگرفود و غذا) با هدف افزایش خلاقبت و پرورش روحیه کار تیمی برگزار می شود.
دستاورد دوره:
- افزایش توانایی هایی مانند مهارت دست ورزی، مهارت های ارتباطی
- ارتقا ویژگی های شخصیتی خود مانند اعتماد به نفس، صبر و خلاقیت
- افزایش حس توانمندی و یادگرفتن مهارت در طول زمان (تعییر تدریجی کاملا محسوس است)

- افزایش خلاقیت
- پرورش روحیه کارتیمی
- افزایش اعتماد به نفس و حس توانمندی
- آموزش مفهوم صبر
- آشنایی با اصول بهداشتی و تغذیه سالم